emalista.fi

Hewoskuiskauksen säännöt

Täältä löydät foorumin säännöt sekä joitain käytännön ohjeita. Kannattaa siis lukea huolella! ;)

Hewoskuiskauksen säännöt

ViestiKirjoittaja Alinar » 03.11.2013 22:22

Jokaisella foorumilla on sääntönsä, eikä tämä tee poikkeusta. Sääntöpykäliä on vähän, mutta ne ovat sitäkin tärkeämpiä, joten uhraa pari minuuttia elämästäsi niiden lukemiseen!

1. Kohtelias käytös on kaiken A ja O. Kaikkien kanssa ei tarvitse olla samaa mieltä, mutta sen voi ilmaista kohteliaastikin. Älä myöskään HUUDA, kiroile tai käytä slangisanoja, joita muut eivät välttämättä ymmärrä. Liika hymiöiden viljely on punainen vaate moderaattoreille, joten sitäkin kannattaa välttää...

2. Otsikoi viestisi edes kutakuinkin aihettasi vastaavaksi, jotta "yleisösi" löytää sinut. Jos siis etsit yhteistyökumppania arabisarvekkaiden kasvatukseen, älä laita otsikoksi "MOIII!!!!!!!!!!!!", vaan esimerkiksi "Etsin yhteistyökumppania".

3. Tarkista ennen uuden keskustelun aloittamista, onko aiheesta jo olemassa ketju. On aivan turhaa kysellä viidessä perättäisessä ketjussa sitä, kuka on voittanut ja mitä viimeisimmässä tapahtumassa.

4. Kirjoita viestisi oikealle alueelle - ainakin siinä tapauksessa, että haluat saada vastauksia. Vastaavasti älä vastaa viestiin, joka on selkeästi väärällä alueella.

5. Kaupankäyntiin on oma osionsa, jonne kaikki saavat vapaasti jättää ilmoituksiaan. Tinkaaminen yms. on kuitenkin hoidettava yksityisviestillä, mieluusti Howrsen puolella. Lisäksi muistutan, että hevosten vaihtaminen ja lainaaminen on aina omalla vastuulla, eli jos tulet huijatuksi, kukaan ei korvaa! Huomauttaisimme vielä, että huutokauppaaminen foorumilla on kiellettyä.

6. Vaikka fontin kokoa ja väriä pystyykin muuttamaan, ei ole alkuunkaan hyvä idea kirjoittaa riemunkirjavaa tekstiä norsun kokoisilla kirjaimilla. Tällaiset viestit moderoidaan armotta. Tummansininen väri on varattu moderaattoreiden käyttöön.

7. Ota huomioon myös nuoremmat, eli älä kirjoita tai linkitä mitään, mikä ei sovellu ala-asteikäisten silmille.

Ylläpito voi ilman eri varoitusta lukita tai poistaa kokonaan viestejä/ketjuja, jotka se katsoo sääntöjen vastaisiksi. Valituksia ei oteta vastaan, ja toistuvista sääntörikkomuksista seuraa pääsykielto foorumille.
Muuten, olen sitä mieltä, että Radio Nova on tuhottava.
-J. Hynynen

Howrse-profiiliini pääset tästä.

Kiinnostavatko käsityöt? Kurkkaa tänne: [linkki]
Avatar
Alinar
Ylläpitäjä
 
Viestit: 85
Liittynyt: 03.11.2013 20:14

Paluu Info

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron